top of page
Kwaliteitsvol gelegenheidsdrukwerk

ÉÉN ADRES VOOR KWALITATIEF GELEGENHEIDSDRUKWERK IN DENDERMONDE … DRUKKERIJ MERCKX

Een afscheid of een feest, Drukkerij Merckx zet elke gelegenheid luister bij

Woont u in regio Dendermonde en hebt u binnenkort iets te vieren? Dan kunt u rekenen op de voorbeeldige service van Drukkerij Merckx in Grembergen voor alle drukwerk.

 

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in het drukken van uitnodigingen voor verjaardagsparty’s, trouw- en jubileumfeesten. We maken geboortekaartjes en communiekaartjes, save the date-kaartjes en bedankingskaartjes. Ook voor rouwbrieven en bidprentjes bent u bij ons aan het juiste adres.

gelegenheidsdrukwerk

Uitgebreide collectie 

Omdat er zoveel stijlen en voorkeuren als er feesten zijn, stellen wij u graag de uitgebreide collectie van Buromac en Belarto voor. U vindt bij beide een quasi eindeloos gamma van kaarten, aankondigingen, brieven en uitnodigingen in klassieke stijl, met een modern design, een speelse toets of een romantisch vleugje. De keuze is zo overweldigend dat u gegarandeerd het drukwerk vindt dat precies aan uw smaak beantwoordt.

Anchor 1

Creatieve afwerking voor gepersonaliseerd drukwerk volgens uw ontwerp

Wilt u een uitnodiging die in geen enkele catalogus terug te vinden is? Omdat u liever zelf een ontwerp maakt dat het feestvarken helemaal op het lijf geschreven is? Het grote voordeel daarvan is inderdaad dat u het drukwerk optimaal kunt personaliseren. Met de lievelingskleur van de feesteling, de weergave van zijn of haar hobby, een grafisch element dat de persoon in kwestie typeert enz.


We horen graag wat u in gedachten hebt, tonen u de kwalitatieve papiersoorten en de vele tinten die we in huis hebben. Bovendien kunnen we uw kaart of uitnodiging versieren met lintjes of strikjes naar keuze.

gepersonaliseerd drukwerk volgens uw ontwerp
lastminutebestellingen

7/7 tot uw dienst

De meeste feesten worden lang vooraf gepland. U heeft in die gevallen dan ook ruim de tijd om alle voorbereidingen treffen. Soms is er een onverwachte gebeurtenis zoals een overlijden. Dan weer valt de beslissing op het laatste moment. Denk aan de naam van een pasgeboren baby’tje.


Maar zelfs met dringende of lastminutebestellingen weet Drukkerij Merckx raad want wij werken alle dagen van de week, inclusief in het weekend. U kunt dus van maandag tot en met zondag bij ons terecht voor alle drukwerk, ongeacht de gelegenheid:

  • Geboortes

  • Huwelijken

  • Rouwplechtigheden

  • Kerst en nieuwjaar

  • Feesten allerhande
     

BENT U OP ZOEK NAAR EEN ERVAREN DRUKKER ROND DENDERMONDE? BEL OF MAIL ONS VOOR INFO EN EEN AFSPRAAK OM UW WENSEN TE BESPREKEN.

CONTACTEER ONS

bottom of page